ProCredit Bank Direct, the Bank made simple

ProCredit Bank Direkt, banking i thjeshtë

A jeni një profesionist i kualifikuar me një axhendë të ngarkuar ditore, apo një depozitues në kërkim të mënyrës më të sigurt për të kursyer? Dëshironi që të kryeni shërbime bankare në mënyrë të thjeshtë, nga kudo që ndodheni dhe në çdo moment?

Nëse po, Banka ProCredit, banka e vetme gjermane në vend tani ofron ProCredit DIREKT, një platformë dixhitale që ofron jo vetëm akses direkt 24 orë në të gjitha shërbimet bankare me të cilat ju mund të menaxhoni fondet, por gjithashtu një kontroll të plotë të financave tuaja.

Bëhu klient i yni Jam klient i bankës

Gjithçka çfarë ju nevojitet nga një bankë

Llogaria jonë rrjedhëse ju mundëson të përdorni në çdo kohë të gjitha shërbimet që keni nevojë:

 • Transferta parash, pagesa faturash, urdhër periodik, kartë debiti pa kontakt, njoftim me SMS për transaksionet që kryeni, tërheqje parash në bankomate
 • Llogari kursimi FlexSave me fleksibilitet maksimal
 • Depozita me afat që ju mundësojnë të planifikoni në afatgjatë
 • FlexFund (paradhënie bankare), kredi personale për investime dhe kredi për shtëpi

Ju nuk do të prini më në radhë për të kryer një shërbim. Me ProCredit ju mund të kryeni veprime bankare kurdo dhe kudo që dëshironi.

Të gjitha këto nëpërmjet një komisioni të vetëm fiks mujor.

Bëhu klient i yni Termat dhe Kushtet e Biznesit

Kurdo dhe kudo

Menaxhoni të ardhurat tuaja në mënyrë të favorshme dhe të sigurt, 24/7 - nëpërmjet kanaleve elektronike.

e-Banking (Video Udhëzuese)

m-Banking

Zona 24/7 (gjej lokacionet)

Qendra e Kontaktit (më tepër informacion)

Nëse keni pyetje, ju lutem kontaktoni me Qendrën tonë të Kontaktit.

Bëhu klient i yni
ProCredit Bank Direct, the Bank made simple

ProCredit është:

 • Një grup bankash komerciale të orientuara drejt zhvillimit, që operon si: Hausbank e përgjegjshme për bizneset SME dhe bankë DIREKTE për klientë privatë
 • Grup Gjerman me seli në Frankfurt i cili mbikëqyret si nga Autoritetet Gjermane Federale Bankare, ashtu edhe nga legjislacionet e çdo vendi ku secila bankë e grupit ProCredit operon
 • Sigurojmë fitim dhe stabilitet në nivel grupi dhe pa praktika spekulative biznesi
 • Jemi të listuar në segmentin "Prime Standard" të bursës së Frankfurtit si ProCredit Holding - kompania mëmë (për më shumë klikoni këtu)
Bëhuni klienti ynë
ProCredit Bank Direct, the Bank made simple

Ne jemi të fokusuar në plotësimin e nevojave tuaja dhe në ofrimin e një cilësie të lartë shërbimi

 • Nëpërmjet mbështetjes së bizneseve SME synojmë të ndikojmë në zhvillimin e ekonomisë së vendit
 • I kushtojmë një kujdes të veçantë mbrojtjes së mjedisit 
 • Nuk praktikojmë bonuse për stafin tonë, por ofrojmë për ta zhvillim të vazhdueshëm profesional
 • Investojmë në teknologji moderne dhe kanale dixhitale
 • Ne i kushtojmë rëndësi të madhe sigurisë së të dhënave tuaja dhe zbatojmë standarde Europiane.

Politikat tona gjithëpërfshirëse të grupit, standardet dhe lista jonë përjashtimore mbështesin rritje të shëndoshë të portfolit tonë të kredisë dhe zhvillimin e madhënënieve afatgjata me klientët tanë.

Bëhu klient i yni
 • Llogari rrjedhëse

  Banka juaj në një llogari
  Thjeshtë

 • ProCredit FlexSave

  Llogaria juaj e kursimit.

  Fleksibël dhe e sigurt

 • ProCredit FlexFund

  Paradhënia juaj bankare (overdraft). Më tepër para kur ju nevojiten.

 • Depozita me Afat

  Përmbushni planet tuaja afatgjata
  në mënyrë të sigurt.

 • Kredi për Investime

  Blini një makinë të re, rinovoni shtëpinë tuaj.
  E shpejtë dhe e favorshme.

 • Kredi për Shtëpi

  Blini shtëpinë tuaj.

  Kredi afatgjatë me normë interesi fikse dhe të ndryshueshme.

Llogari rrjedhëse

Banka juaj në një llogari
Thjeshtë

Hapni llogarinë tuaj
Të gjitha shërbimet

Kontrolloni plotësisht financat tuaja, kur të dëshironi dhe kudo që jeni.

Transferta kombëtare, pa komision dhe pa kufizime.

Depozitime dhe tërheqje pa komision në Zonat 24/7.

Hapni llogarinë tuaj

Kontrolloni plotësisht financat tuaja, kur të dëshironi dhe kudo që jeni.

Paguani faturat online.

Kryeni transferta të parashikuara me anë të kalimeve automatike.

Sigurohuni për transaksionet që kryhen me anë të shërbimit të njoftimit me SMS.

Hapni llogarinë tuaj

Kontrolloni plotësisht financat tuaja, kur të dëshironi dhe kudo që jeni.

Transferta ndërkombëtare për vetëm 2.5 euro/transfertë brenda Grupit ProCredit.

Komisione shumë të favorshme për transfertat e tjera ndërkombëtare.

Hapni llogarinë tuaj

Kontrolloni plotësisht financat tuaja, kur të dëshironi dhe kudo që jeni.

Të gjitha këto për 700 lekë/ 5 EUR / 5 USD në muaj.

Dhe për vetëm 150 lekë/ 1 euro/ 1 usd në muaj ju mund të keni një llogari të dytë në monedhë tjetër.

Hapni llogarinë tuaj

E sigurt. Fleksibël. E favorshme.

Besojani paratë tuaja bankës ProCredit, pjesë e grupit të parë gjerman në Europën Lindore.

Siguria e kursimeve tuaja është prioriteti ynë.

Hapni llogarinë tuaj

E sigurt. Fleksibël. E favorshme.

Përdorni kursimet tuaja në çdo moment që ju nevojiten.

Mund të kryeni transferta midis llogarive tuaja 24/7.

Hapni llogarinë tuaj

E sigurt. Fleksibël. E favorshme.

Norma interesi shumë të favorshme.

Hapni llogarinë tuaj

Mos humbisni mundësi përsëri.

Transferoni pagën tuaj, ose të ardhura të tjera të rregullta në bankën ProCredit.

Ju do të keni mundësi të përdorni deri në një limit sa dyfishi i të ardhurave tuaja të rregullta, duke paguar një interes vjetor prej vetëm 9% (në lek).


Hapni llogarinë tuaj

Mos humbisni mundësi përsëri.

ProCredit FlexFund ju jep mundësi për të përdorur më tepër para nga llogaria juaj nëse ju nevojiten.

Nuk është e nevojshme për produkte të tjera financiare me qëllim që të përmbushni nevojat tuaja afatshkurtra financiare.

Hapni llogarinë tuaj

Planifikoni të ardhmen tuaj në mënyrë të sigurt.

Planifikoni në afatgjatë; edhe ne veprojmë në të njejtën mënyrë.


Hapni llogarinë tuaj

Planifikoni të ardhmen tuaj në mënyrë të sigurt.

Investoni paratë tuaja në depozita 12, 24, 36, 48, 60 mujore.

Hapni llogarinë tuaj

Planifikoni të ardhmen tuaj në mënyrë të sigurt.

Kurseni me bankën e vetme Gjermane në Shqipëri.

Hapni llogarinë tuaj

Ne ju mbështesim në momentin e duhur.

Investoni në shtëpinë tuaj dhe bëjeni atë miqësore me mjedisin duke reduktuar kostot e energjisë.

Hapni llogarinë tuaj

Ne ju mbështesim në momentin e duhur.

Optimizoni dhe reduktoni shpenzimet tuaja duke investuar në teknologji moderne: zgjidhni makinat eko, elektrike!

Hapni llogarinë tuaj

Ne ju mbështesim në momentin e duhur.

Kredi për investime deri në 60 muaj dhe deri në 30 000 euro.

Hapni llogarinë tuaj

Dëshironi të blini një shtëpi të re? ProCredit Bank e bën këtë në mënyrë të sigurt dhe të thjeshtë.

Aprovim i shpejtë. Ne financojmë deri në 80% çmimit të shtëpisë.

Hapni llogarinë tuaj

Dëshironi të blini një shtëpi të re? ProCredit Bank e bën këtë në mënyrë të sigurt dhe të thjeshtë.

Planifikoni në afatgjatë: Interesa fiks që mundësojnë siguri për të ardhmen, kështu që risku i normave të interesit është yni, jo i juaji.

Hapni llogarinë tuaj

Dëshironi të blini një shtëpi të re? ProCredit Bank e bën këtë në mënyrë të sigurt dhe të thjeshtë.

Afate kredie deri në 15 vjet.

Hapni llogarinë tuaj